Posete elegante, din piele ecologica

POSETE ELEGANTE, DIN PIELE ECOLOGICA - PRET REDUS

Gentile realizate din piele ecologica - le recomand categoric si va prezint cateva informatii care va explica de ce pielea ecologica este materialul potrivit in locul unei piei de animal - nici nu pot sa imi imaginez ce oribil e sa jupoi animalele ca sa iti faci geanta din ele! Cand aud pe cineva ca se lauda cu ce geanta scumpa din piele de nu stiu ce vietate nefericita are, mi se face rau!

Iata cateva motive pentru care gentile din piele ecologica sunt excelent, pe langa faptul ca aceste posete din piele ecologica sunt superbe:

-->> Sunt mai prietenoase cu mediul. Pielea ecologică este fabricată din materiale reciclate, cum ar fi plasticul sau cauciucul, ceea ce reduce sacrificiul animalelor pentru piele. De asemenea, producția de piele ecologică necesită mai puțină energie și apă decât producția de piele naturală.

-->> Sunt mai ieftine. Pielea ecologică este adesea mai ieftină decât pielea naturală, deoarece nu necesită aceleași resurse pentru a fi fabricată.

-->> Sunt la fel de durabile. Pielea ecologică poate fi la fel de durabilă ca pielea naturală, dacă este îngrijită corespunzător.

-->> Sunt mai versatile. Pielea ecologică este disponibilă într-o gamă mai largă de culori și stiluri decât pielea naturală, ceea ce vă permite să găsiți geanta perfectă pentru nevoile dvs.

-->> Sunt mai etice. Producția de piele ecologică nu implică sacrificarea animalelor, ceea ce o face o opțiune mai etică pentru mulți oameni.

-->> Dacă sunteți în căutarea unei genți care este prietenoasă cu mediul, mai ieftină, durabilă, versatilă și etică, atunci o geantă din piele ecologică este o opțiune excelentă.

Iata modelele alese de mine, realizate din material textil si piele ecologica,  din colectia TEZYO - DISPONIBILA AICI!






Va invvit sa vedeti si alte posete elegante, realizate din piele ecologica!

Produse vandute de TEZYO - unde sunt afiliat!

Pentru diverse promotii, va invit sa urmariti si pagina de facebook FashionFrontiere! 💋

Comentarii