Rochii de vara, lungime midi, dragute

 De unde sa cumperi rochii frumoase, de vara

Pentru ca sunt afiliat in mai multe magazine online din categoria fashion, doresc sa va prezint rochii dragute, purtabile, pe care sa le iubiti si sa vi le doriti in dulapul vostru - si nu e usor sa fac asta!

Cautand prin magazine, gasesti rochiile prezentate de diverse modele - si nu stiu ce sa zic, simtiti si voi asta? Unele modele sunt extrem, exagerat de "modificate" de tot felul de implanturi, ca pur si simplu nu pot sa ma uit la ce rochii sau haine prezinta, pentru ca mi se par dezagreabile. Nu inteleg intotdeauna felul in care modelele trebuie sa prezinte o rochie - au pozitii atat de nefiresti si chinuite, chiar par chinuite! Nud inteleg astfel de exagerari!

Apoi, unele rochii sunt chinuit realizate, arata groaznic, de nepurtat! Croiuri aiurea, fodre aiurea, culori si imprimeuri obositoare, probabil facute pentru tot felul de gusturi, insa e greu sa gasesti ceva onorabil, dragut si purtabil, sa nu te simti ca intr-un desen animat chinezesc!

Ca sa nu mai spun nimic de preturi, unele par a fi realizate din diamante cu greu extrase din mină!

Nu am nimic impotriva unei rochii scurte, sau cu umerii goi, cu spatele gol, cu imprimeuri, cu decupaje, si cu o fata model indrazneata, insa nu toate la un loc!

In final, am ales Dy Fashion cateva rochite dragute, decente, purtabile, iar mai multe puteti vedea AICI!









VEZI COLECTIA DE ROCHII - vandute de Dy Fashion - unde sunt afiliata!

Pentru diverse promotii, va invit sa urmariti si pagina de facebook FashionFrontiere! 💋

Comentarii