Calendarul Surprizelor de Advent - produse esentiale pentru ingrijirea tenului, machiaj, ingrijirea corpului, ingrijirea parului si parfumerie

 24 de surprize COSMETICE PARFUMATE

S-a dat start Shopping-ului de Crăciun🎄 cu noile colecții in arome divine, 🧴🧴 parcă rupte din stele. 🌟

24 de surprize: ingrijirea tenului, îngrijirea corpului, îngrijirea părului, machiaj și parfumerie… descoperiți produsele frumoase de la Yves Rocher must-have și o gamă de produse noi cu care să vă răsfățați până în Ajunul Crăciunului.

CUMPARA Calendarul Surprizelor de Advent!

În fiecare zi, descoperiți o selecție de noutăți și regăsiți produsele noastre esențiale pentru îngrijirea tenului, machiaj, îngrijirea corpului, îngrijirea părului și parfumerie, pentru ca așteptarea până la Crăciun să fie mai specială!

Îngrijire ten: Mască spumă calmantă cu Mușețel Bio 30ml, Cremă cu efect calmant pentru ten sensibil 7ml, Apă micelară demachiantă 2 în 1 Pure Algue 50ml, Gel de curățare pentru prospețime Pure Algue 30ml, Gel pentru curățarea tenului 3 în 1 30ml, Cremă reparatoare de noapte Elixir Botanique 7ml, Cremă reparatoare de zi Elixir Botanique 7ml, Exfoliant iluminator cu Romaniță Bio 30ml


Îngrijire păr: Fluid pentru strălucirea părului 50ml, Mască reparatoare pentru vârfuri 35ml, Șampon nutri-réparator 50ml, Balsam vegetal multi-efect pentru păr 30ml.


Odată ce numărătoarea inversă a luat sfârșit, acest calendar poate fi reutilizat! Puteți crea decorațiuni din cutiile sale pentru masa de Crăciun, puteți face mici cadouri sau să le utilizați pentru a depozita diferite obiecte. Opțiunile sunt infinite.
RESPECT PENTRU PLANETĂ
Calendar reciclabil și reutilizabil


VEZI TOATE DETALIILE Calendarului Surprizelor de Advent!

Articol realizat ca afiliat YVES ROCHER!

Pentru diverse promotii, va invit sa urmariti si pagina de facebook FashionFrontiere!

Comentarii