Sandale cu talpa groasa

 Sandale cu platforma - extrem de confortabile

Se pare ca moda sandalelor cu talpa groasa revine - e clar de ce - sunt extrem de confortabile, poti sta mult in picioare fara sa ai dureri, e tot ce iti poti dori!

Cu mare placere pot sa va spun ca am devenit afiliat la ePantofi, de unde cumpar si eu incaltaminte - un magazin online extrem de serios, livrare impecabila, retur foarte usor de realizat (sigur, preferam sa ne fie perfect tot ce cumparam, sa nu returnam!)

Iata ce sandale frumoase va prezint:

Pantofi cu platformă extrem de confortabili
Tehnologia Clarks Unstructured este o adevărată inovație - spuma ușoară EVA în talpă și pielea naturală pe partea superioară garantează lejeritate, flexibilitate, rezistență și o bună ventilație.


Pantofi de vară, căptușiți cu piele. Aceștia se caracterizează printr-o moliciune excepțională și o calitate înaltă, care îți vor oferi un confort maxim.


Datorită tălpii flexibile - realizată din materialul unic Mel-Flex - picioarele tale nu se vor simți obosite. Cauciucul flexibil și moale se îndoaie sub greutatea corpului, dar nu se deformează.


Acești pantofi unici sunt confecționați din material Mel-Flex, o combinație de cauciuc și plastic. Acest amestec îi face să se potrivească perfect picioarelor și să fie extrem de confortabili.


Partea superioară este confecționată din piele sintetică de înaltă calitate care imită pielea naturală. Este unul dintre cele mai populare materiale fiabile.

Articol realizat ca afiliat ePantofi - VEZI ALTE SANDALE!

Pentru diverse promotii, va invit sa urmariti si pagina de facebook FashionFrontiere!

Comentarii