3 geluri de dus la PRET DE 2

Geluri de dus cu arome delicioase

Ofertă valabilă pana in 01.02.2022, dintr-o selecție, în limita stocurilor disponibile. 

La achiziționarea a 2 produse (identice sau diferite), dintr-o selecție, al 3-lea produs îți va fi oferit la alegere, direct în coș. 

Oferta se aplică produselor de același gramaj. De exemplu, la achiziționarea a 2 produse de 200 ml, al 3-lea produs, cel oferit, va fi tot de 200 ml. 

Același mecanism se aplică produselor de 400 ml. Oferta este multiplă, nu se poate cumula din mai multe comenzi. 


Din inima Marocului, experții Cosmétique Végétale® au selecționat două plante mitice, comori tradiționale de frumusețe: Arganul și Trandafirul - VEZI MAI MULT!

Gel de duș nectar Bob de Cafea
Pentru un duș voluptuos și senzual, cercetătorii Cosmétique Végétale® au selecționat și asociat gelul de Aloe Vera Bio și extractul din boabe de Cafea. Acest gel de duș curăță pielea cu delicatețe și o lasă subtil parfumată. ®Marcă înregistrată de Yves Rocher în Franța
Bază de curățare de origine vegetală cu o formulă ce conține peste 98% ingrediente de origine naturală.
Ingrediente de origine vegetală: Gel de Aloe Vera Bio, extract din boabe de Cafea.
Nu conține săpun.
Testat sub control dermatologic. pH neutru pentru piele. - VEZI MAI MULT!

Gel de duș nectar Floare de Magnolie & Ceai alb
Floarea de Magnolie, simbol al frumuseții și al delicateții, florile generoase și parfumate, asociate cu notele subtile ale Ceaiului alb, creează o alianță olfactivă florală și dulce. - VEZI MAI MULT!

Gel de duș Portocale & Ciocolată
Descoperiți un parfum delicios ce evocă dulceața Portocalelor cu Ciocolată. Cu baza sa de curățare de origine vegetală fără sulfați* și cu un pH neutru pentru piele, acest gel de duș fabricat în Franța curăță în mod delicat pielea și o lasă subtil parfumată. *Fără agent tensioactiv sulfat - VEZI MAI MULT!

Gel de duș nectar Măsline & Flori de citrice
Pentru a vă oferi un moment de relaxare, Yves Rocher a selecționat Măslinul pentru notele sale însorite și uleiul esențial de Flori de Citrice, originare din bazinul mediteranean. Obținut prin distilarea frunzelor și ramurilor speciei Bigaradier, uleiul esențial de Flori de Citrice este utilizat pentru proprietățile sale relaxante. Parfumul său floral, suav și puternic, vă conferă un moment de liniște absolut. - VEZI MAI MULT!

Gel de duș nectar Zmeură & Mentă
Vă doriți un gel de duș cu proprietăți energizante ? Încercați Gelul de duș nectar Zmeură & Mentă! - VEZI OFERTA!

Promotia vine de la YVES ROCHER - unde sunt afiliata!

Nu uitati ca OFERTA este valabilă pana in 01.02.2022, dintr-o selecție, în limita stocurilor disponibile - VEZI AICI TOATE PRODUSELE!

Pentru diverse promotii, va invit sa urmariti si pagina de facebook FashionFrontiere!

Comentarii