Pantofi de dama cu aspect lacuit, fara toc

 Incaltaminte casual din piele, pentru femei

Aceasta este o incaltaminte de cea mai buna calitate, foarte frumosi, cu aspect lacuit, se pot purta foarte bine atat la pantaloni cat si la fuste sau rochii.

Oferta realizata ca afiliat ECCO-SHOES.

Pantofi casual dama ECCO Soft 2.0

Pantofi casual dama ECCO Soft 2 negri lacuiti sunt confectionati din piele naturala. Sistemul de inchidere cu siret asigura o fixare si potrivire cat mai naturala. 
Captuseala din material textil lasa piciorul sa respire in mod natural. Brantul detasabil este acoperit cu microfibra iar ECCO Comfort Fibre System permite circularea aerului in interior, pastrand un climat optim si sanatos. 
Talpa direct injectata din PU amortizeaza socurile, este flexibila si aderenta, oferind confort maxim pe intreaga durata a purtarii.


Pantofii casual dama ECCO Bella, confectionati din piele naturala lacuita, combina stilul clasic scandinav cu tendintele contemporane. 
Captuseala din material textil este moale si lasa piciorul sa respire in mod natural, pastrand un climat optim in interior. Talpa dreapta direct injectata din PU este usoara, flexibila si rezistenta la uzura. 
Prevazuti cu sistem de fixare cu siret ECCO Bella sunt usor de incaltat si de ajustat.

Oferta realizata ca afiliat ECCO-SHOES.

Pentru alte lucruri frumoase urmariti pagina de facebook FashionFrontiere 
ecco-shoes.ro%20

Comentarii