Cadou Borseta Minitravel

Cremele Aslavital si Gerovital - cele mai apreciate cosmetice romanesti + CADOU


Sunt extrem de apreciate si in strainatate, nu doar la noi in tara si asta datorita calitatii deosebite a acestor produse cosmetice.

In perioada urmatoare ne putem bucura de o oferta dubla - produsele favorite cu pret redus + CADOU o borseta minitravel:

În perioada 01-05 mai toate comenzile de 89 Lei îți aduc cadou Borseta minitravel perfectă pentru călătorii.

Promotie realizata ca afiliat FARMEC!

Borseta CADOU este cea pe care o vedeti in imaginea de mai jos, iar produsele care fac parte din aceasta promotie sunt AICI!


Am ales cateva produse - cele mai apreciate + o crema pentru domni, iata-le:

Cremă antirid cu calciu
Datorită compoziției bogate în uleiuri și grăsimi de origine naturală (soia, squalane, măsline, calendula, unt shea, ceară) Crema antirid cu calciu Aslavital Mineralactiv compensează pierderea cantității de lipide din piele, ajutând la creșterea fermității pielii, vizibil afectate, în mod special dupa vârsta de 40 de ani.

Formulă unică și originală cu Argilă 100% naturală și Cobiodefender EMR.
Produs hipoalergenic. Testat dermatologic.
VEZI DETALII SI PRET AICI!




Cremă anti-age intens restructurantă
Crema este recomandată pentru îngrijirea pe timpul nopții, moment în care procesele de regenerare și nutrire sunt amplificate.  Are efect anti-age imediat și de durată, conţine ingredienţi biomimetici (uleiuri, grăsimi, ceruri naturale) cu mare putere de reconstrucţie a tenului matur.
Fără oxibenzonă. Fără parabeni.
VEZI DETALII SI PRET AICI!



Cremă antirid și fermitate
Crema este dezvoltată pentru întreţinerea tenurilor ridate, lipsite de fermitate, tinere sau mature. Formula este concepută pentru stimularea sintezei proteinelor esenţiale ale matricii extracelulare, astfel creşte densitatea dermului şi fermitatea acestuia, asigurând acţiunea antirid, regenerarea și restrucurarea tenului, protejarea acestuia împotriva proceselor distructive declanşate de radicalii liberi.
Produs hipoalergenic. Fără parabeni.
VEZI DETALII SI PRET AICI!



Cremă antirid de zi Hyaluron C
Este o cremă bogată în Acid hialuronic pur şi lipozomal, Niacinamida și Vitamina C, ingrediente cu efecte de hidratare, antirid, antioxidante.



Crema antirid acid hialuronic Gerovital Men 
- este concepută special pentru pielea bărbaților. Prin combinația complexă de principii active, ajută la restabilirea tonusului pielii. Formularea ușoară asigură absorbție rapidă, fără senzația de ten gras.
Testat dermatologic.
VEZI DETALII SI PRET AICI!

VEZI TOATE PRODUSELE DIN OFERTA FARMEC AICI!



Promotie realizata ca afiliat FARMEC!

Nu uitati ca promotia este urmatoarea: În perioada 01-05 mai toate comenzile de 89 Lei îți aduc cadou Borseta minitravel perfectă pentru călătorii.

Pentru alte lucruri frumoase urmariti paginile de facebook FashionFrontiere 

farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21

Comentarii