Reduceri la Gerovital H3 Evolution, Aslavital Mineralactiv şi Gerovital Plant. Descoperă promoţiile!

Gerovital este prima alegere a femeilor din România atunci când își achiziționează un produs de îngrijire a feței


Principiile active și beneficiile produselor Gerovital Plant - Principiile active sunt compușii care acționează asupra pielii și sunt responsabili de efectul produsului (hidratant, antirid, nutritiv, calmant, regenerant, etc.)

Produsele conțin pe lângă ingredientul de bază, Ulei Ecocertificat din Flori de Mac, ingrediente active precum: Ulei natural Inca Omega și Ceara de albine, Aquaxyl, Ceramidyl-Omega, Vitaminele A și E.

Acest articol este realizat in calitate de afiliat FARMEC!
Farmec este în top 10 branduri iubite de români, ocupând poziția 2. Cu o tradiție de peste 50 de ani în industria cosmeticelor, produsele Farmec se remarcă prin calitate și rezultate imediat după utilizare.



Promotia din acest week-end vine cu trei oferte:


Gerovital – Brandul nr. 1* în categoria Îngrijirea feței
*Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit realizat pentru categoria produselor pentru îngrijirea feței, segmentul Care pe piaţa din România, valoare vânzări pentru ultimele 12 luni (perioade cumulate Ianuarie 2018 – Decembrie 2018). Copyright © 2019, The Nielsen Company

Cea mai îndrăgită gamă, Gerovital H3 Evolution are până la 30% Reducere Online! Descoperă aici toate detaliile!
- 25% Reducere la Fiolele cu Colagen, Elixir antirid antipoluare și Crema antirid cu calciu - VEZI AICI OFERTA!
- 20% reducere la produsele selectate din Gerovital Plant dacă se cumpără oricare 2 produse: VEZI AICI OFERTA!

Oferta la care m-am oprit este:


20% reducere la produsele selectate din Gerovital Plant - vezi toate produsele participante AICI!

Anul 2016 vine cu o nouă gamă de produse Gerovital Plant, în care ingredientul de bază pe care l-am ales este uleiul organic din Floare de Mac.

Uleiul organic din flori de Mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar Uleiul din flori de Mac are efect calmant și de protecție al pielii.

Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii.

Produsele sunt destinate persoanelor cu vârstă peste 25 de ani și se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună toleranță și compatibilitate cu pielea.
Produsele sunt hipoalergenice fără parabeni sau conservanți.

Cremă nutritivă multivitamine
Crema este recomandată pentru nutrirea și hidratarea pe timp de noapte a tenului mixt, normal.
VEZI DETALII/ PRET AICI!





Cremă restructurantă antivergeturi
Crema conține un complex de ingrediente speciale pentru diminuarea aspectului vergeturilor și prevenirii apariției acestora.


Şampon hidratant
Este un şampon hidratant cu o acţiune blândă asupra firului de păr, ce curăţă delicat şi protejează firul de păr de la rădăcină până la vârf.



Cremă CC - Mediu
Gerovital Plant cremă “Color Control”(CC) este noua generație de creme BB ce conferă tenului un aspect perfect natural, într-o singură formulă, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenți naturali.



VEZI TOATE PRODUSELE GEROVITAL PLANT din PROMOTIE!


Acest articol este realizat in calitate de afiliat FARMEC!

Pentru alte lucruri frumoase urmariti pagina de facebook FashionFrontiere 




farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21

Comentarii