Tratamente pentru par - seruri impotriva caderii parului

Tratamentele pentru par - o lupta pentru frumusetea si sanatatea parului


Ne ingrijoram cand observam zilnic pe perie o multime de fire de par care au cazut, ca sa nu mai zic pe cada de la dus, cand facem baie. Ti se strange stomacul si trebuie sa iei masuri!
Ce e de facut?

Poate ne gandim la diverse metode naturiste de ingrijire si tratare, insa cine are timp sa isi aplice tratamente care iti iau prea mult ca sa le realizezi si sa le tii pe par?

Cu aceste preocupari in minte au aparut ca solutie exceptionala, rapida, usor de folosit si extrem de eficienta - SERURILE!
Toti producatorii de produse pentru tratarea si ingrijirea parului au venit cu propriile formule de seruri, astfel ca avem de unde alege - Wella, Londa, AlfaParf Milano, precum si alte marci - va invit sa vedeti o oferta completa AICI! 

Serurile tratament pentru par sunt o solutie perfecta pentru noi, usor de folosit, aplicare simpla, efecte rapide, exact ce cautam, adica - rapid, simplu, eficient.



Serurile pentru repararea parului deteriorat sunt foarte usor de utilizat, se aplica pe parul umed sau uscat - se pun la radacina parului si se face putin masaj, pentru a patrunde in scalp si in firul de par.
Unele necesita clatire, altele nu - acest aspect este precizat in instructiunile de utilizare, pe care trebuie neaparat sa le cititi.



Ce contin serurile importiva caderii parului, pentru tratarea si insanatosirea parului:
- Mentol si cafeina - penetreaza scalpul, stimuleaza radacina firului de par intarind-o si oferindu-i putere - protejeaza impotriva ruperii si caderii parului;
- Uleiuri - intaresc parul, il fac matasos si fin, cu aspect sanatos;


- Extract de casmir, aminoacizi din grau, ulei esential de Monoi de Tahiti - acesta va asigura o hidratare de lunga durata, hraneste si hidrateaza parul in profunzime, folosit pentru parul uscat sau foarte uscat;


- un alt ser contine extract de maduva de bambus si ulei de bumbac - repara si insanatoseste parul extrem de deteriorat - categoric, acesta este un produs de exceptie foarte apreciat!


- Extract de matase - pentru toate tipurile de par, il repara si-i reda frumusetea - exact ce ne dorim!

Aceste seruri se vand sub forma de fiole - cam 6 - 8 fiole pe pachet. Se recomanda folosirea cam de trei ori pe saptamana - insa asta e stabilit in instructiunile fiecarui produs.

Desigur, nu va asteptati ca de la prima utilizare parul sa devina cel mai frumos, stralucitor si bogat par.
Asa cum degradarea lui s-a produs in timp, si repararea lui va dura mai mult sau mai putin.
Cand va hotarati sa cumparati un ser-tratament pentru par, sa aveti o idee despre problema cu care se confrunta parul dumneavoastra, apoi sa cititi la ce foloseste si ce efect are serul pe care doriti sa il achizitionati.

Apoi puteti sa il cumparati.

O gama completa de seruri tratament pentru par precum si alte produse de ingrijire a parului veti gasi pe site-ul magazinului partener ESTETO,  pe care va invit sa il vizitati!

Apreciez orice comentariu din partea voastra!

Comentarii

  1. It is a very informative and useful post thanks it is good material to read this post increases my knowledge. Protectie solara pentru femei

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu