Cu ce iti ingrijesti usor si rapid parul - ulei reconstructiv WELLA

Ulei Reconstructiv - Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir



Ce parere ati avea despre un produs usor de folosit pentru ingrijirea parului?
Cred ca, in graba noastra, nu avem timp suficient pentru o ingrijire temeinica a parului, astfel ca Uleiul Reconstructiv - Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir ar putea fi exact acel produs necesar si util care sa iti ingrijeasca parul cu cel mai mic efort din partea ta.


Ulei Reconstructiv - Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir 100 ml: ulei-elixir cu efect puternic nutritiv, care reface parul din interior, protejeaza invelisul natural de cheratina, confera hidratare extrema, actioneaza miraculos asupra varfurilor si lungimilor degradate.



Contine trei dintre cele mai importante uleiuri pentru ingrijirea parului: ulei de argan, ulei de migdale, ulei de jojoba, astfel ca efectul este ca protejează învelişul firelor de par şi întregeste structura acestora.

Se poate folosi la toate tipurile de par.
Cum se aplica? Se distribuie pe parul ud sau uscat
Lasa parul moale, catifelat, stralucitor si usor de coafat

VEZI DETALII/ CUMPARA!

Este mai lejer decât alte uleiuri care sunt la fel de hrănitoare şi are o aromă de vanilie încântătoare.
Principalele opt intrebuintari pe care le are: netezeşte, protejează termic, defineşte coafură, pregăteşte părul pentru styling, hrăneşte în profunzime şi oferă strălucire şuviţelor.

Toate aceste calitati ale tratamentului pentru par Ulei Reconstructiv - Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir revitalizează textura părului. - VEZI MAI MULT!

Se presupune ca utilizarea uleiurilor in scopuri de infrumusetare se face din anul 3000 I.H., egiptenii foloseau uleiuri in scopuri medicinale, cosmetice, ulei pentru par, si la procesele de imbatranire.

Uleiul pentru par este una dintre cele mai bune solutii pentru a trata afectiunile podoabei capilare.

Mai nou stiliştii apreciaza că cele mai bune uleiuri de par lansate în ultimul timp sunt produse multi-tasking miraculoase, care pot îndeplini majoritatea funcţiilor deţinute de celelalte produse pentru păr pe care le credeam, pana acuma, esenţiale.

Folosită drept balsam de par leave-in, ser de netezire, aport de strălucire şi tratament intens hidratant, noua generaţie de uleiuri pentru păr asigură toate proprietăţile necesare pentru a îmbunătăţi condiţia părului tău şi pentru a-l pregăti pentru coafare. Trebuie să le încerci! - VEZI OFERTA/ CUMPARA Ulei Reconstructiv - Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir

Acest ulei de par de la Wella este, intr-adevar exceptional, insa puteti sa va orientati si spre produse mai putin complexe, care contin un singur tip de ulei, si iata proprietatile unor uleiuri folosite in tratamentele pentru par:

Tipuri de ulei pentru par
Ulei de ricin - un remediu excelent pentru cresterea firelor de par. Are o putere mare de regenerare, combate caderea parului si intareste radacina parului.

Ulei de masline - este unul dintre cele mai populare ingrediente naturiste din tratamentele de infrumusetare. Acesta hraneste intens firele, oferindu-le stralucire, vitalitate si rezistenta, avand efect vitaminizant pentru scalp.

Ulei de migdale -  calmeaza mancarimile si hidrateaza puternic pielea capului, este un remediu de succes impotriva matretii. Persoanele cu dermatita seboreica le este recomandat acest ulei.

Ulei de cocos - printre cele mai bune solutii pentru eliminarea matretii. Este ideal pentru scalp uscat - il hidrateaza si il hraneste intens.

Ulei de avocado - ajuta la indesirea parului, il face mai matasos si plin de volum; este ideal pentru par vopsit pentru ca previne deteriorarea lui. Uleiul de avocado contine magneziu, cupru, fier, acid folic, aminoacizi si vitaminele A, D, E si B6.

Ulei de argan - este unul dintre cele mai valoroase uleiuri de par. Acesta face minuni pentru parul tern si ars deoarece repara si hraneste intens firele afectate de diferiti factori externi - radiatii UV, poluarea sau instrumente de coafare folosite in exces. Uleiul de argan protejeaza parul, ajuta la recapatarea stralucirii si ii reda vitalitatea

Uleiul de jojoba - hidrateaza si ajuta la cresterea firului de par. Se aplica 10 picaturi la radacina si se lasa timp de 10 minute sa actioneze dupa care se clateste din abundenta cu apa calda. Uleiul de jojoba este hipoalergenic si nu afecteaza structura parului sau a pielii scalpului.

Uleiul de menta - Cateva picaturi din acest ulei aplicate pe scalp prin masaj vor ajuta la promovarea cresterii perului. Uleiul de menta poate fi iritant pentru scalp, deci diluati-l in prealabil, proportia o picatura de ulei la o lingura de apa.

Uleiul de lavanda - a fost folosit timp de secole pentru a preveni chelia si pentru a stimula cresterea parului datorita agentilor antibacterieni puternici care calmeaza si vindeca infectiile scalpului. De asemenea, este eficient si impotriva matretii si adauga volum parului.

Ulei de radacina de brusture -  ajuta la calmarea iritatiilor scalpului, imbunatateste circulatia sangelui la nivelul foliculului pilos si ajuta la cresterea rapida si sanatoasa a firului de par. Uleiul din radacina de brusture furnizeaza fotisteroli naturali si acizi grasi esentiali care intaresc radacina firului de par si impiedica subtierea si caderea acestuia.

O gama larga de produse tratament pentru par cu diverse tipuri de ulei puteti alege din magazinul partener ESTETO!

Oferta realizata in parteneriat cu ESTETO!

Pentru alte lucruri frumoase urmariti paginile de facebook FashionFrontiere ori pe +FashionFrontiere



esteto.ro%20

Comentarii