Cizme din piele, groase si imblanite

PROMOTIE Cizme calduroase

Se pare ca in fiecare iarna apare cate un episod de frig groaznic, asa ca merita sa avem macar o pereche de cizme cu adevarat calduroase, trainice, facute din piele, cum sunt cele de mai jos:

Iata care sunt cizmele ce apar in imaginile de mai sus, toate cu preturi reduse in magazinul partener OTTER:

Cizme EMU W11249 negre, din piele intoarsa - rezistente la apa - pret redus cu 20% - VEZI OFERTA!

Cizme Image 7897B bleumarin, din piele intoarsa -  cu talpa speciala rezistenta la uzura si perfecta pentru zilele aglomerate de zi cu zi. Flexibile si comode sunt potrivite la o tinuta smart-casual. pret redus cu 20% - VEZI OFERTA!

Cizme Image 7897B maro, din piele intoarsa -   cu talpa speciala rezistenta la uzura si perfecta pentru zilele aglomerate de zi cu zi. Flexibile si comode sunt potrivite la o tinuta smart-casual. - pret redus cu 20% - VEZI OFERTA!

Cizme Imac 62938 TX negre, din piele naturalarezistente la apa - pret redus cu 20% - VEZI OFERTA!

Cizme GABOR 56090-27 negre, din piele naturala - excelente aceste cizme - Brandul Gabor provine din Germania si este recunoscut ca lider pe piata, avand peste 50 de ani de experienta. Valorile brandului: comoditate si calitate - ambele regasindu-se in fiecare model de pantof.

Indiferent de design sau tendinte incaltamintea Gabor este foarte confortabila datorita pielii moi din interior, iar talpa foarte flexibila, da placuta senzatie de "mers pe jos in picioarele goale".
Cizme GABOR 56090-27 negre, din piele naturala - pret redus cu 20% - VEZI OFERTA!

Pentru alte lucruri frumoase urmariti paginile de facebook FashionFrontiere ori pe +FashionFrontiere

Oferta realizata in parteneriat cu OTTER!


otter.ro

Comentarii