Povestea celor mai luxoase branduri de bijuterii si parfumuri din lume

NUME RENUMITE in MODA

Mereu m-am intrebat ce face ca o bijuterie, un parfum, o piesa vestimentara sa fie atat de apreciata si, in consecinta, la un pret mult mai mare decat altele? Se spune ca detaliile fac diferenta, si probabil ca asa este, acesti creatori care au ajuns atat de apreciati la un moment dat, au avut un parcurs lung si fara compromisuri! Au tinut mereu la calitatea ireprosabila a produsului lor, la perfectiune, cred ca nu au cedat niciodata din perfectiunea pe care o impunea geniul lor creativ!

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai scumpe branduri de bijuterii din lume? Ce face ca aceste bijuterii sa fie atat de apreciate pe plan mondial, si mai ales, de ce e bine sa alegem un brand de renume atunci cand hotaram sa investim intr-o bijuterie atemporala, care cu siguranta ne va scoate din anonimat?

CHOPARD
Brandul Chopard, originar din Geneva, a devenit gradual un concurent puternic in sectorul de bijuterii de lux. Aceasta companie exclusiva s-a dedicat producerii unora din cele mai scumpe bijuterii si ceasuri din lume, folosind pietre pretioase rare, diamante, platina si aur ca materiale principale.

BVLGARI
Brandul Bvlgari, care isi are originile in anul 1884, a devenit faimos pentru diversitatea portofoliului de bijuterii, ceasuri, parfumuri si produse de ingrijire pe care il detine. Bijuteriile create de Bvlgari, adorate de femeile din intreaga lume, inclusiv de legendara actrita Elizabeth Taylor, sunt create folosind combinatii de materiale pretioase si inovative, si fuziunea designului clasic si contemporan.

TIFFANY & CO
Devenind incredibil de popular dupa lansarea filmului „Mic dejun la Tiffany”, acest brand ofera unele din cele mai calitative bijuterii din lume. Acestea pot fi purtate in timpul zilei, si la diverse ocazii, gama incluzand atat articole pentru femei, cat si pentru barbati sau copii.

Desi modernitatea si simplitatea sunt caracteristice modelelor Tiffany, acest brand vinde si modele clasice extrem de populare, inca de la fondarea sa in 1837, cum ar fi bratara pavata cu diamante, bratara din tesatura, sau pandativul in forma de inimioara. Casa Tiffany se mandreste si cu bijuteriile ultra luxoase (si ultra scumpe) pentru clientii de elita: unicate, cu nestemate care fura privirile oricui, si a caror realizare dureaza cativa ani.

CARTIER
Cartier are o istorie lunga in spate, istorie care a propulsat brandul in preferintele roialitatilor si a clientilor de vaza. Fiind unul din cele mai populare si mai scumpe branduri de bijuterii din lume, Cartier s-a extins uluitor de mult, in special in ultimii ani, nefacand rabat la calitate si ingeniozitate.
Bijuteria-semnatura a casei a fost inca de la inceputuri, pantera, pe care au remodelat-o de-a lungul timpului in piese care inspira exotism, gratie si feminitate. Doar cele mai fine pietre pretioase si cele mai de calitate metale sunt folosite pentru bijuteriile Cartier, fapt care da brandului o notorietate si un respect

Povestea mai multor branduri de lux puteti s-o cititi pe site-ul magazinului partener Sole Shop - unde gasiti parfumuri, accesorii ale unor nume renumite!

BLACK FRIDAY oferta magazinelor partenere - perioada cand au produse cu discount!

Pentru alte lucruri frumoase urmariti paginile de facebook FashionFrontiere ori pe +FashionFrontiere

Oferta realizata in parteneriat cu SOLESHOP si Profitshare!

Comentarii