-30% DISCOUNT la genti Gucci, Celine, Fendi, Yves Saint Laurent, Balenciaga, Stella Mccartney, Moschino, Michael Michael Kors si alte branduri

Branduri renumite la genti - DISCOUNT de BLACK FRIDAY

Pentru cine doreste o super-geanta realizata de un nume cunoscut in industria modei, poate profita de reducerile de 30% aplicate de magazinul partener SoleShop cu ocazia reducerilor de Black Friday - MERITA VAZUTE!
STOCURI LIMITATE!


Cateva detalii pentru gentile de mai sus:

Geanta Gucci Python Shoulder Bag de culoare rosie, lacuita, este un must-have al sezonului! Cu partea metalica aurie si detaliile de culoare neagra din bambus, cusute in partea superioara denota originalitate si eleganta clasica. - VEZI MAI MULT!

Geanta Moschino este un accesoriu sofisticat si elegant ce ofera
oricarei femei rafinamentul mult dorit.Visul devine realitate pentru orice femeie care detine aceste simboluri reprezentative ale elegantei. Forma si marimea face din aceasta geanta un produs practic, potrivit oricarei perioade din zi. Combinatia de piele si logo-ul Moschino placat cu aur face din acesta geanta o adevarata bijuterie pe care vei dorii sa o porti fara incetare. Cureaua din piele impletita elegant cu lantul placat cu aur este detasabila - VEZI MAI MULT!

Geanta Navy Cabas de Balenciaga este ideala pentru persoanele care calatoresc mult. Spatioasa si practica, geanta Balenciaga te ajuta sa porti cu tine lucrurile preferate. Este o geanta de marime mare confectionata din material textil bej. Geanta are atasat un potofel care iti va pastra in siguranta obiectele de valoare - VEZI MAI MULT!

Geanta Stella McCartney este accesoriul practic care se potriveste oricarei femei. Stella McCartney Falabella Messenger Bag este geanta mult dorita de orice femei care vrea sa isi arate eleganta prin accesorii stilate si cu mult bun gust. Materialul din care este confectionata geanta este o imitatie de piele intoarsa, placuta si moale la atingere. Creatorii acestui brand sunt ecologisti convinsi si lupta impotriva agresarii animalelor. Din acest motiv gentile produse de ei sunt confectionate din polyester 100%.  (asta ma va face sa le promovez mai mult, sper ca sunteti de acord cu mine! Nu e nevoie ca o geanta sa dureze vesnic!) - VEZI MAI MULT!

Geanta Celine Mini Sand Bag va deveni accesoriul dumneavoastra favorit. Este foarte practica si incapatoare,perfecta pentru femeile active. Un produs de calitate care se asorteaza perfect la o tinuta casual dar si la una de ocazie. O geanta eleganta in forma de trapez care atrage privirile prin designul minimalist combinat cu stilul clasic, forma si calitatea materialului - VEZI MAI MULT!

MICHAEL MICHAEL KORS
RILEY SMALL PEBBLED LEATHER SATCHEL

VEZI TOATE ARTICOLELE DIN PROMOTIE!

BLACK FRIDAY oferta magazinelor partenere - perioada cand au produse cu discount!

Pentru alte lucruri frumoase urmariti paginile de facebook FashionFrontiere ori pe +FashionFrontiere

Oferta realizata in parteneriat cu SOLESHOP si Profitshare!


Comentarii