Accesorii unicat - aur alb, aur roz, diamant negru si diamant alb

Bijuterii pretioasa unicat - un pandativ si doua inele - aur si diamante

Trebuie sa va arat ceva unic si extrem de frumos si pretios!
O incantare!
Obiectele prezinta certificate de autencitate, oferta este adusa in parteneriat cu eMAG!

Inel din aur 18 k

- decorat cu aripi de fluturi ornate cu 48 de diamante negre si 109 diamante albe
- UNICAT -
Un inel spectaculos ce imbina contrastele intr-un design feminin inedit. Fragilitatea si efemeritatea motivului fluturelui sunt echilibrate de duritatea si rezistenta diamanetelor albe si negre, bijuteria devenind astfel un obiect statement din orice colectie de bijuterii. Piesa este insotita de certificat gemologic si de autenticitate.
Producator: Dependent de arta

Inel din aur roz 18 k

 - decorat cu 48 de diamante si un ametist de cca. 10 ct

- UNICAT -
O adevarata piesa de design prin forma usor modificata a ametistului central, inelul reprezinta un exemplar unic, specatculos si care nu poate lipsi din colectia de bijuterii a unei mare iubitoare de giuvaere. Toate fatetele amestitului permit luminii sa-I dea o stralucire usor mistica bijuteriei, fiind ideala pentru cineva care cauta dincolo de aparente. Piesa este insotita de certificat gemologic si de autenticitate.

Producator: Dependent de arta

 Pandantiv din aur roz 18 k

- decorat cu 29 de diamante si ametist de 3 ct.
- UNICAT -
Un pandantiv aparent neobisnuit, dar care pare a destainui viitorului purtator mai multe decat la prima vedere, bijuteria poate fi un dar extraordinar pentru un admirator de ametiste si diamante. Piesa este insotita de certificat gemologic si de autenticitate.
Producator: Dependent de arta

Pentru alte lucruri frumoase pe care sa le impartasim va astept si pe paginile de facebook FashionFrontiere ori pe +FashionFrontiere

Oferta realizata in parteneriat cu  eMAG si Profitshare

Comentarii